• Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Den längsta resan gör vi i vårat inre

Isländskt ordspråk

ALLMÄN INFO

Riktlinjer 

Jag arbetar enligt ICF´s etiska riktlinjer (International Coach Federation). Som coach erkänner och upprätthåller jag mina åtaganden gentemot mina klienter. Jag visar respekt och är lyhörd för klientens önskemål, individuella behov och förutsättningar. 

 

Sekretess

Jag har tystnadsplikt och arbetar under sekretess så allt som vi pratar om stannar oss emellan.

 

Etik

Jag tar endast emot klienter som jag har kompetens att behandla och hänvisar vidare till annan yrkeskategori om så skulle behövas. Jag arbetar här och nu och i ett framtidstänk.

 

Kontrakt/överenskommelse

Vi börjar med att du får berätta vad du önskar hjälp med att förändra. Därefter berättar jag vilka olika sätt det finns att arbeta på och vi pratar om vad som skulle kunna vara det bästa för just dig. Vi gör en överenskommelse tillsammans när vi bestämt oss för att samarbeta. I samband med detta ges även information om att det är tillåtet med känsloyttringar, att säga pass, att man får vara tyst och att ingenting är rätt eller fel. Under sessionerna/aktiviteter har vi mobiler på ljudlöst eller avstängda så att vi kan lägga fokus på det vi arbetar med.

 

Bokning 

Du tar kontakt med mig antingen via mitt kontaktformulär, genom att maila mig på info@innerwellness.se eller ringa/sms:a mig på 073-23 66 376.

 

Avbokning

Om du får förhinder ska detta meddelas senast 24 timmar innan på mejl info@innerwellness.se. Avbokningar efter det debiteras du tiden.  Uppge namn, klockslag och telefonnummer samt den tjänst du avbokar. Tiden kan inte överlåtas till någon annan.

 

Betalssätt

Betalning sker via Swish eller ett bankkonto som du får av mig när du bokar. Vid enstaka fall kan du även betala med I-Zettle hos mig direkt. Alla priser är inklusive moms. Du betalar i förskott och din tjänst är bokad i och med att du betalat. En bekräftelse skickas till dig via sms.

Friskvårdsbidrag
Stresshantering som t ex meditation och mental träning räknas som friskvårdsaktiviteter som träningsformer som arbetsgivaren kan erbjuda skattefritt enligt Skatteverket. Hör med din arbetsgivare vad som gäller för just dig.

 

Nöjd kund garanti

Det första introduktionssamtalet är kostnadsfritt där du får berätta om din situation och vad du vill ha stöd och vägledning i och du får även en uppfattning om mig som coach och terapeut. Om det känns bra så informerar jag om hur jag arbetar. Är du inte nöjd med första riktiga samtalet/träffen så betalas pengarna tillbaka. 

Jag har för närvarande ingen mottagning så för ett möte träffas vi på ett ställe där du känner dig trygg och där vi kan prata i lugn och ro. Jag gör inga hembesök.

 

Jag coachar på svenska och engelska

 

Kläder för väder
Väljer du naturbaserad stresshantering och friskvårdsguidning rekommenderar jag att du har kläder som gör att du känner dig bekväm så att du kan lägga fokus på dina upplevelser. Fråga gärna mig om råd innan så ger jag dig information.

 

Uppföljning och utvärdering

Uppföljning och utvärdering gör att jag kan göra ständiga förbättringar som i sin tur gör att jag kan hålla en god kvalitet i det jag gör. Efter avslutat samarbete skickar jag ut en utvärdering där det finns tillfälle att förmedla tankar och ge feedback. 

 

Jag har FA-skattsedel