top of page

TJÄNSTER

IMG_9266.JPG

NATURBASERAD STRESSREDUKTION

Skogsbad, friskvårdsguidning

foto 5.jpg

ÅTERHÄMTNINGSTERAPI

Återhämtningsterapi vid stressrelaterad ohälsa och preventiva åtgärder för att främja psykisk ohälsa

IMG_0628.jpg

AKTIVITETSBASERAD STRESSHANTERING

Walk&Talk, skrivande eller utifrån önskemål

INFO & VILLKOR

Jag arbetar enligt ICF´s riktlinjer (International Coach Federation). 

 

Jag har tystnadsplikt och arbetar under sekretess. Det betyder att allt som vi pratar om stannar oss emellan.

 

Vi börjar med att Du får berätta vad Du önskar hjälp med. Detta gör Du via kontaktformuläret

Vi har ett första introduktionssamtal som är kostnadsfritt där Du får berätta mer om din situation och vad du önskar stöd och vägledning i. Därefter berättar  jag om vilka olika sätt det finns att arbeta på och vi pratar om vad som skulle vara bäst för just dig.  Vi gör en överenskommelse när vi bestämt oss för att samarbeta.

Under sessioner/aktiviteter har vi mobiler på ljudlöst eller helt avstängda så att vi kan lägga fokus på det vi arbetar med.

Bokning gör Du via kontaktformuläret

Om Du får förhinder och behöver boka av ska detta meddelas senast 24 timmar innan via mail på info@innerwellness.se. Skriv namn, klockslag, vilken tjänst i meddelandet. Avbokningar efter den tiden debiteras du tiden. Tiden kan inte överlåtas till någon annan.

Betalning sker innan och via Swish 123 457 62 60. Din tjänst är bokad i och med att du betalat. (Jag tar inte emot kontanta pengar). En bekräftelse skickas till dig via mail. Vid enstaka fall kan Du betala med I-Zettle eller via bankkonto.

 

Stresshantering som t ex meditation räknas som friskvårdaktiviteter som träningsform som din arbetsgivare kan erbjuda skattefritt enligt Skatteverket. Hör med din arbetsgivare vad som gäller för just dig.

Väljer Du aktivitetsbaserad och naturbaserad stresshantering rekommenderar jag kläder för väder och aktivitet. Detta för att Du ska kunna känna dig bekväm och så att Du kan lägga fokus på det Du gör. Fråga gärna mig om råd innan så ger jag dig mer information.

Den längsta resan gör vi i vårat inre

Isländskt ordspråk

Kontakta mig

Tack för ditt meddelande!

bottom of page